Cautare

384 de rezultate pentru "clasamentul ligi iv" (2.63 secunde)
Va prezentam clasamentul primelor subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice. Locul 2 : BNR ieftineste creditarea 2.
Clasamentul estimat de cercetatorii CEBR: 2011 2020 1 SUA SUA 2 China China 3 Japonia Japonia 4 Germania Rusia 5 Franța India 6 Brazilia Brazilia 7 UK Germania 8 Italia UK 9 Rusia Franta 10 India Italia
Dinu Patriciu se mentine pe primul loc in clasamentul celor mai bogati romani, pentru al treilea an consecutiv, potrivit clasamentului Forbes Romania 500 Miliardari, editia 2011.
Ziarul Financiar: "Suferinta" la pompe: Romania, pe locul 8 in lume in functie de efortul financiar pentru a cumpara un litru de carburant Romania are cea mai ieftina benzina din Uniunea Europeana, arata statisticile publicate pe data de 11.02.2013 de catre Comisia Europeana.
Hotnews si Realitatea TV conduc clasamentul general la egalitate Topul celor mai citate produse media in presa scrisa, in general, a fost condus, in februarie, de HotNews si de Realitatea TV, fiecare cu 53 de preluari.
Romania conduce detasat in clasamentul cresterilor absorbtiei in 2013 in randul statelor UE, confirmand preocuparea si actiunile concrete ale Guvernului Victor Ponta pentru a remedia intarzierile si blocajele din sistemul de gestionare al fondurilor europene.
De asemenea, companiile de stat au inregistrat profituri de 350 de milioane de euro in 2013, Romgaz, Hidroelectrica si Nuclearelectrica ocupand primele locuri in clasamentul profiturilor.
Cu toate acestea, pozitia 59 in clasamentul competitivitatii economice pentru 2014-2015, intocmit de Forumul Economic Mondial, in urcare fata de locul 76 inregistrat in perioada anterioara, ne obliga sa acordam o atentie si mai mare unor componente ale sistemului economico-financiar dintre care as dori sa precizez:
Romania, una dintre cele mai mari cresteri ale pietei auto In clasamentul pe tari, Romania a inregistrat una dintre cele mai mari cresteri de volum (+21%), de la 14.433 la 17.471 unitati.
In momentul de fata, clasamentul in ordine descrescatoare http://www.profi.ro/salveaza_destine_doneaza/?page_id=75 este urmatorul:
cu 3,2% s-au depreciat si locuintele din zona Parcul Carol/Cantemir-Marasesti, iar pe urmatoarele locuri in clasamentul reducerilor se afla cartierul Stefan cel Mare (-2,6%), Pipera (-1,6%) si Giulesti (-1,6%).
Potrivit unui clasament publicat de Reporteri fara frontiere, Romania in 2019 ocupa locul 47 in clasamentul liberatii presei, mult in urma Norvegiei sau Finlandei, care ocupa primele locuri, al Jamaicai (8), al Estoniei si Portugaliei (locurile 11 si 12) si este devansata de regatul Tonga din Pacificul de Sud (45) si de Chile (46).
In editia din acest an a Raliului Dakar participa si doi romani la clasa moto, Emanuel Gyenes, locul 32 dupa doua etape, si Marcel Butuza, ocupantul pozitiei a 85-a in clasamentul general.
"Daca ar fi sa privim clasamentul nu ne putem declara multumiti. Pe de alta parte, stiind cu ce lot subtire ne-am prezentat la turneu, pot sa spun ca sunt multumit", a declarat Liviu Andries.
Detest asta", a punctat Banel Nicolita. AS Saint-Etienne ocupa, dupa 20 de etape, locul 7 in clasamentul campionatului francez, cu 33 de puncte.
Tecau, locul 14 in clasamentul mondial de dublu, va evolua pentru prima data in semifinalele Australian Open, turneu unde pana acum nu depasise turul al treilea.
Turkmenistan, locul 147 in clasamentul FIFA, nu a expediat niciun sut pe poarta romana, in amicalul disputat vineri seara, la Belek, in Turcia.
"IBF l-a pus pe Froch inaintea lui Andrade, in clasamentul categoriei. Am vorbit cu Lucian si era foarte bucuros.
In clasamentul din Serie A, AC Milan ocupa primul loc, cu 50 de puncte, urmata de Juventus Torino (49) si Udinese (42) etc.
Clasamentul este strans, iar eu sunt increzator ca vom reusi sa terminam pe un loc multumitor", a declarat, pentru gazetanoua.ro, fundasul alb-visiniilor.
google-analytics.com